Wat doe ik

Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt bij Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V. in Benningbroek.
Daar was ik verantwoordelijk voor de complete financiële administratie van ZZP-ers en MKB-ers. Van het inboeken van de in- en verkoopfacturen, het per maand, kwartaal of jaar btw-aangifte doen, tot het maken van het jaarrapport en de daarop volgende winstberekening ten behoeve van de aangifte inkomstenbelasting.
Ook voor particulieren verzorgde ik de aangifte inkomstenbelasting.
Dit geeft mij een brede basis op financieel administratief gebied.

Wat kan ik voor u doen?

  • Opstarten en inrichten van de financiële administratie van uw bedrijf
  • Het verwerken van de financiële administratie
  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting
  • Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
  • Ondersteuning op administratief gebied